Članci

Ulice Kotlić i Hrastić-nasipanje tucanikom

Već sam nekoliko puta pisao i moram priznati kako sam do sada zadovoljan ovim servisom. No, moram opet pisati i to zbog stalnog problema kojeg imamo u Brodskom vinogorju, konkretno ulicama Kotlić i Hrastić tj. njihovim dijelovima koji nisu asfaltirani. Naime, uslijed znatnijih količina snijega, kiše, leda i ostalog. makadamski put je prepun većih i manjih rupa i situacija je svakim danom sve lošija. Na ruku nam jedino idu veliki minusi ili sunce koji djelomično isuše vlagu. Cesta je puna blata i pješke je ponekad teško proći. Do sada su iz "Cestara" izlazili na teren no uvijek samo s jednim tegljačem tucanika što nije ni približno dovoljno. Može li se naći kvalitetnije rješenje u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji i uložiti malo više ne bli se problem riješio na duže vremensko razdoblje?

Hvala
ODGOVOR: 19.2.20015.

Poštovani,
Ovim putem Vas obavještavamo kako su u tijeku dogovori s izvođačem radova oko nasipanja tucaničkih cesta na području Grada Slavonskog Broda. Navedenim radovima bit će obuhvaćene i ulice Kotlić i Hrastić.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.