Članci

Pješačka staza između ulica J. Rimca i R. Boškovića

Poštovani,

budući da je sigurno u pripremi Proračun grada za 2015.godinu, ponavljamo raniji upit: može li se izgraditi pješačka staza uz cestu koja spaja Ulicu Josipa Rimca i Ruđera Boškovića na Jelasu? Ta je cesta izgrađena prije nekoliko godina kada se izgradila i famozna Zapadna vezna cesta. Osobito nakon otvaranja Colosseuma pojačan je promet pješaka prema ovom trgovačkom centru koji se moraju gurati na cesti uz automobile i motocikle. Ranije ste odgovorili da za gradnju ove pješačke staze nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi: stoga ponavljamo upit: je li u planu rješavanje ovih problema kako bi se mogla izgraditi pješačka staza u dužini od cca 50 metara ?

Zahvaljujemo


ODGOVOR: 20. 10. 2014.

Poštovani,

buduća pješačka staza koja bi spajala ulice Josipa Rimca i Ruđera Boškovića prelazi preko zemljišta koje je u privatnom vlasništvu. Kako je navedno zemljište pod hipotekom, imovinsko-pravni odnosi još uvijek nisu riješeni. Iz tog razloga, u ovom trenutku nije planirana izgradnja pješačke staze, no svakako će se obuhvatiti jednim od sljedećih Programa gradnje te Vas molimo za još malo strpljenja.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.