Članci

Oštećen asfalt - Ulica Nikole Nalješkovića

Pozdrav,  

zanima me komu da se obratim jer mi je na ulasku u dvorište udubljenje u asfaltu koje se širi i gdje se za vrijeme kiša nalazi ogromna lokva. Tko ne poznaje teren vrlo lako si može oštetiti automobil (spone,kugle..). To se nalazi u Ul. Nikole Nalješkovića ispred kućnog broja 4. Udubljenje su izazvali radovi raznih službi...elektra, brod plin... jer se preko puta navedene adrese nalazi zgrada i svako malo je bilo nekakvih kopanja u asfaltu. Srdačan pozdrav

ODGOVOR: 24. 9. 2014.

Poštovani,

uvidom na terenu utvrđeno je kako na lokaciji koju navodite postoji blago ulegnuće na cesti uz rubnjake kod kolnog ulaza.  U ovom trenutku utvrđuje se koji su točno radovi mogli uzrokovati nastala oštećenja, a Vas molimo za još malo strpljenja jer će se ona sanirati u najkraćem mogućem roku.


S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.