Članci

Nasipanje tucanika u Opatijskoj ulici

Poštovani,
u par navrata pisao sam cijenjenom gradonačelniku i slao fotografije vezano za izgradnju komunalne infrastukture u Opatijskoj ulici . Budući da je problem izgleda malo kompleksniji ovom prilikom Vas molim da ukoliko u sredstvima Grada bude prostora da nam se omugući malo tucanika (mljevenog kamena) kako bi mogli normalno ulaziti i izlaziti iz automobila i kretati se po predmetnom "kolniku". Želio bih napomenuti da smo četveročlana obitelj (dvoje malodobne djece), te smo svaki dan primorani „gaziti po blatu“ kako bi ušli u automobil. Problem je jače izražen u perodu kiša i snjega, jer se oborinske vode zadržavaju na kolniku. Navedeni put nalazi se na kč.br. 2328/3 u Opatijskoj ulici upisan u zk. ulošku 1781 u vlasništvu Grada.
Unaprijed hvala.

ODGOVOR: 5. 5. 2014.

Poštovani,

prije svega, ispričavamo se što ste neko vrijeme čekali na rješenje Vašeg problema s blatom. Ovim putem obavještavamo Vas da će se na kolniku na navednoj lokaciji lokaciji nasuti tucanik. Molimo Vas za još malo strpljenja, radovi će biti gotovi do kraja ovoga tjedna.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.