Članci

Izgradnja pješačke staze - spoj Ulice R. Boškovića i Ulice J. Rimca

Poštovani, zanima nas kada će u plan gradnje pješačkih staza biti uvršten spoj pješačke staze u Ulici Ruđera Boškovića do spoja s Ulicom Josipa Rimca (cca 70 m)? Izgradnjom City Colosseuma pojačan je promet kroz Ulicu R. Boškovića, ne samo automobila, već i pješaka, a zbog nedostatka pješačke staze nakon zadnjih kuća u Boškovićevoj pješaci moraju hodati po cesti i bojimo se da može doći do stradanja ljudi. Nadamo se da to nije prevelik zahvat koji se ne bi mogao što prije izvesti zbog sigurnosti pješaka!
Unaprijed zahvaljujemo!


ODGOVOR: 21.1.2014.

Poštovani,

Zahvaljujemo se na Vašem upitu. Prije početka bilo kakvih radova potrebno je riješiti imovinsko – pravne odnose s tvrtkom Ecos d.o.o., vlasnikom zemljišta kojim prolazi cesta. S obzirom na povećanje prometa, svakako je riječ o jednoj od planiranih budućih investicija.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Buduca investicija

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.