Članci

Košnja trave u Ulici Bečic

Poštovani,

molim Vas da u Ulici Bečic u Brodskom Varošu oko napuštenih kuća uz auto-cestu pokosite travu i korov. Isto tako Vas molim da riješite pitanje uklanjanja tih ruševina uz auto cestu.
Hvala!

ODGOVOR: 19.8.2017.

Poštovana,
Zahvaljujemo što ste nam se obratili. Nalog za košnju Ulice Bečic je poslan izvođačima radova, koji će u što kraćem mogućem roku pristupiti uređenju javne površine. Također, za uređenje čestica koje su u privatnom vlasništvu, poslani su nalozi od strane komunalnih redara, a vlasnici bi svoja zemljišta trebali urediti u jasno određenom vremenu. Što se tiče napuštenih kuća uz autocestu, obratili smo se građevinskoj inspekciji koji su nadležni za rješavanje takvih postupaka. Nakon uvida na terenu, obavijestili su nas kako navedene kućice nemaju osnovu za rušenje. Ono što mi kao Grad možemo učiniti je održavanje zelene površine na tom dijelu ulice, što ćemo svakako i nastaviti činiti te Vas ljubazno molimo da se za sva dodatna pitanja vezana uz napuštene kuće, obratite nadležnoj građevinskoj inspekciji.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.