Članci

Dva stabla breze u Ulici Frana Mažuranića 9

Molimo Vas da uklonite dva stabla breze u Ulici Frana Mažuranića 9, Slavonski Brod jer uzrokuju zdravstvene probleme oboljelima od peludne alergije, a kada je vjetrovito grane breze ulaze u električne vodove, dolazi do zastoja vodovodne kanalizacije te se onečišćuje ulični prostor i okolna dvorišta. Imamo informaciju da se već nekoliko godina stanovnici žale na tu brezu ali još uvijek nije uklonjena. Nadalje, treba naglasiti i velike probleme s opadanjem lišća kada dođe jesen zato što se ugrožavaju pješaci na pješačkim stazama. Također, breza se nadvisila na pola ulice i kada je vjetar prijeti da padne na nekog.
Hvala na hitnosti jer je pelud breze već uzrokovala gušenje djece iz susjedstva koja su alergična. Ovih dana smo telefonski kontaktirali Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo, ali oni nisu htjeli ništa poduzeti jer se navodno mora osobno prijaviti, a to susjedi izbjegavaju jer je breza na gradskom zemljištu. Hvala!

ODGOVOR: 22.8.2016.

Poštovani,

hvala Vam što ste na ukazali na ovaj problem. Nalog za očitovanje je poslan TD Komunalac te će se što kraćem roku riješiti navedeni problem.

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.