• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Članci

Srušeno stablo u Domobranskoj ulici 6/5

Nakon jučerašnjeg nevremena na području grada, srušilo se drvo u Domobranskoj ulici 6/5 na Plavom Polju. Istina je da je drvo neposredno ispred stana ali u stanu već duže nitko ne živi, a srušeno stablo prijeći ulazak u zajedničke prostorije. Osim tog srušenog stabla postoji još jedno stablo višnje u neposrednoj blizini koje je skroz osušeno i pitanje je trenutka kada će pasti. U krugu od 5 metara je i veliki stablo oraha za koje također prijeti opasnost da će se srušiti pri velikim nevremenima, a imam automobil pa se bojim da ne padne na njega. Da stvar bude gora, kroz košnje tih drveća prolazi žica od struje i telefona. Unaprijed hvala!

ODGOVOR: 30.6.2016.

Poštovani,

Zahvaljujemo Vam  što ste nam ukazali na ove probleme. Nalog za orezivanje stabala poslan je TD Komunalac d.o.o. koji će u što kraćem vremenu pokupiti srušeno stablo te riješiti probleme s ostalim stablima u Vašoj ulici.

S poštovanjem,

Upravni odjel za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša

Rijesen

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.