Članci

Park kod OŠ "Antun Mihanović"

Poštovani,

još 2013.sam upozorila,a vidim i drugi prije mene na neodgovorno ponasanje vlasnika pasa u parku kod skole A.Mihanović.Naime u večernjim satima tu se redovito puštaju psi bez povodca i uredno obavljaju nuždu sto je izvor zaraze,a što je još strašnije djeca istoimene škole tu redovito provode veliki odmor i imaju nastavu tjelesnog po lijepom vremenu.Nije mi jasno da ni škola,a ni vi godinama ne poduzimate ništa po tom pitanju.Zabrinuta sam za svoju i drugu dijecu koji su polaznici te skole,a i ne znam zašto bih morala razmišljati hoce me koji od puštenih pasa napasti.

ODGOVOR: 23.05.2017.

Poštovana,

Grad poduzima sve mjere koje su u njegovoj nadležnosti kako bi se riješili ovi problemi, a upravo iz tog razloga uskoro očekujemo i otvaranje skloništa  za napuštene kućne ljubimce i  pse lutalice. Vlasnici kućnih ljubimaca znaju da na području grada postoje predviđene površine za kućne ljubimace (npr. Poloj, Naselje Andrije Hebranga, Plavo Polje). Osim toga, Odlukom o komunalnom redu je propisano ponašanje vlasnika pasa i odgovornost istih. Što se tiče neodgovornih vlasnika kućnih ljubimaca te ukoliko oni predstavljaju opasnost, na licu mjesta možete uputiti prijavu policiji ili nadležnom komunalnom redaru (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), posebno ako posjedujete podatke i adresu vlasnika psa.  

Lijep pozdrav,

Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.