Članci

Čišćenje prometnica

Svi mi koji vozimo na gradskim cestama ovih dana svjedoci smo da su ceste dosta klizave premda temperature nisu u minusu i time predstavljaju veliku opasnost u prometu, jer da jesu, onda bi se barem posipale solju dok to uvjeti dozvoljavaju. Ovako se ništa ne čini po tom pitanju, a izgleda da problem leži u prljavim i neopranim cestama za koje se čeka malo ozbiljnija kiša da riješi problem. Dakle, iako ceste naočigled izgledaju čiste, pojavom prve magle ili sitnije kiše pretvaraju se u jako klizavu površinu. Stoga je moje pitanje zašto se gradske službe ne pozabave tim problemom, zar Komunalac nema neko vozilo novijeg datuma koje bi redovito i kvalitetno čistilo prometnice? Hvala na odgovoru

ODGOVOR: 13. 2. 2014.

Poštovani,

o navedenom problemu kontaktirali smo TD Komunalac d.o.o. koji redovito obavlja poslove održavanja čistoće gradskih prometnica. Naime, gradske ulice se ne peru niti se strojno čiste do 10. ožujka dok je u pogonu zimska služba. Svjesni smo ovog problema, međutim, zbog specifične zime prljavštine se nakupilo više nego ranijih godina. Žao nam je zbog nastale situacije te vas molimo za još malo strpljenja.

S poštovanjem,
Upravni odjel za komunalni sustav i komunalno redarstvo

U radu

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.