Održano 7. rekreativno trčanje povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112

IMG 2185

Povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112 koji se obilježava 11. veljače, građani i pripadnici hitnih službi sudjelovali su u tradicionalnoj 7. po redu utrci održanoj u našem gradu. Kao i ranijih godina, sudjelovanje je bilo rekreativnog karaktera, ukupne dužine 5 km (do izletišta „Poloj“ i natrag), a cilj je bio podizanje razine spoznaje građana o značaju jedinstvenog europskog broja za hitne službe, kao i promocija zdravog načina života.
Početak utrke od Sportske dvorane „Vijuš“ obilježio je pucanj iz startnog pištolja u 11:02 h, vremenu koje simbolično ukazuje na broj hitnih službi koje je Republika Hrvatska u operativnu funkciju stavila 2005. godine. Na taj način Hrvatska i druge države EU imaju jedinstveni broj koji se može pozvati u bilo kojoj državi članici u slučaju potrebe pomoći hitnih službi.
Utrka je održana u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje - Područni ured za zaštitu i spašavanje Slavonski Brod, Udruge za rekreativno cestovno i planinsko trčanje i hodanje i Trkačkog kluba "BraCe" Slavonski Brod uz potporu Brodsko-posavske županije. Ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda povodom obilježavanja Dana jedinstvenog europskog broja za hitne službe 112 prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Hrvoje Andrić.

 

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Održano 7. rekreativno trčanje povodom Dana jedinstvenog europskog broja 112

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.