Potpisan Sporazum o provedbi integriranih teritorijalnih ulaganja u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014.-2020.

IMG 9210Zamjenica gradonačelnika Tea Tomas danas je prisustvovala svečanom potpisivanju Sporazuma o provedbi integriranih teritorijalnih ulaganja u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014.-2020., između Ministarstva regionalnog razvoja te gradova Slavonskog Broda, Osijeka, Pule, Rijeke, Splita, Zadra i Zagreb kao središta urbanih područja u kojima se provode integrirana teritorijalna ulaganja.Potpisivanje ovog Sporazuma održano je u Ministarstvu regionalnoga razvoja, a uz zamjenicu gradonačelnika Slavonskog Broda prisustvovali su gradonačelnici te drugi predstavnici ostalih 6 gradova te ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.

Podsjetimo, još u prosincu 2016. godine Slavonski Brod je službeno potvrđen kao jedan od sedam hrvatskih gradova kojem je na raspolaganju dio od 345 milijuna eura bespovratnih europskih sredstava kroz ITU mehanizam. Obzirom da je Slavonski Brod središte urbanog područja te je ujedno i Posredničko tijelo integriranog teritorijalnog ulaganja, ovim Sporazumom su utvrđeni uvjeti provedbe ITU mehanizma. Prije svega to se odnosi na popis projekata za koje je planirano financiranje kroz ITU mehanizam te vremenski plan objave poziva za dostavu projektnih prijedloga, koje će objavljivati Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Sukladno planu objavljivanja poziva nadležnog ministarstva, tijekom prvog kvartala 2018. planirana je prijava slijedećih projekata Urbanog područja Slavonski Brod;

Kuća Tambure – Slavonska notna bajka ( infrastrukturni radovi)
Inovacijski inkubator InnoBROD
Plan održive urbane mobilnosti Urbanog područja Slavonski Brod
Toplovodi za naselje Slavonija I i Slavonija II – projekt zamjene dotrajalih toplovoda

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Potpisan Sporazum o provedbi integriranih teritorijalnih ulaganja u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.