Gradonačelnik održao tradicionalni novogodišnji prijem novinara

naslovna resize

Gradonačelnik Mirko Duspara već tradicionalno krajem godine organizira prijem na kojem su danas bili novinari, urednici i fotoreporteri gotovo svih lokalnih medijskih redakcija, a koji je bio i prilika za osvrt na 2017. godinu. Gradonačelnik se zahvalio predstavnicima medija na dobroj suradnji i njihovom radu u godini na izmaku uz želju da se i u idućoj godini nastavi uspješna i otvorena komunikacija s medijima oko svih pitanja koja su važna za Slavonski Brod te zajedno sa svojim zamjenicima Teom Tomas i Hrvojem Andrićem, svima poželio uspješnu Novu 2018. godinu.

Podsjetimo da je jučer održana i izložba novinske fotografije u Malom salonu „Vladimir Becić“, koju je gradonačelnik posjetio i otvorio, a gdje je kroz fotografije prikazana retrospektiva najvažnijih događaja 2017. godine.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Gradonačelnik održao tradicionalni novogodišnji prijem novinara

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.