• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Javni poziv zainteresiranim osobama za iskazivanjem interesa za dodjelu u najam stanova u vlasništvu Grada Slavonskog Broda

stanovi za mlade1.pngGrad Slavonski Brod je u nastojanju da mladim obiteljima s područja grada, koje nemaju riješeno stambeno pitanje, olakša životne uvjete, pokrenuo projekt izgradnje dvaju stambenih zgrada u Ulici Vida Došena. U obje stambene zgrade nalazit će se šest stanova, koji su predviđeni za davanje u najam mladim obiteljima, i to po povoljnijim tržišnim uvjetima.

Osim povoljnije najamnine, mlade obitelji imat će i dodatnu sigurnost jer će s Gradom Slavonskim Brodom imati zaključen ugovor o najmu stana, što s privatnim najmodavcima često nije slučaj. Ovakva vrsta ugovora znatno olakšava prijavu boravišta, a samim time i upis djece u vrtiće i škole, sukladno njihovom mjestu boravka.

S obzirom da se radi o novom projektu za mlade obitelji, ovim putem pozivamo sve zainteresirane osobe (bračna zajednica) do 45 godina starosti na iskazivanje interesa za dodjelu u najam stana u vlasništvu Grada Slavonskog Broda, i to da način da ispune online anketni upitnik. Također, u privitku teksta nalazi se i obrazac anketnog upitnika kojeg možete poslati putem e-maila na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a rok za predaju anketnih upitnika je 18. travnja 2017 godine.

Napominjemo da se u ovoj fazi projekta radi o prikupljanju interesa građana, kako bismo što kvalitetnije mogli utvrditi kriterije i uvjete davanja stanova u najam, a konačni kriteriji, bit će definirani javnim natječajem, na koji će se zainteresirane obitelji moći prijaviti.

Online anketni upitnik

- Anketni upitnik - najam stanova za mlade obitelji (doc)

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Javni poziv zainteresiranim osobama za iskazivanjem interesa za dodjelu u najam stanova u vlasništvu Grada Slavonskog Broda

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.