Potpisani ugovori o sufinanciranju javnih potreba u kulturi

IMG 9433Gradonačelnik Mirko Duspara danas je u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda potpisao ugovore s predstavnicima udruga i ustanova koje su ostvarile pravo na sufinanciranje javnih potreba u kulturi. Naime, u 2017. godini Grad Slavonski Brod će sufinancirati 44 programa s ukupnim iznosom od 277.000 kuna, a djelatnosti tih programa su razne manifestacije, glazbene djelatnosti, knjižnične djelatnosti, kulturno-umjetnički amaterizam, muzejsko-galerijska i likovna djelatnost, scenska djelatnost, knjige i časopisi i ostalo.

Na temelju prijava koje su pristigle na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2017. godinu, Kulturno vijeće Grada Slavonskog Broda podržalo je one udruge i ustanove koje su ponudile kvalitetne programe, koje imaju dugogodišnju tradiciju odražavanja i djelovanja na području našeg grada te one koje će svojim djelovanjem doprinijeti kulturnoj sceni i daljnjem očuvanju tradicije. Ukupna financijska sredstva u proračunu, koje je Grad Slavonski Brod izdvojio za financiranje institucija i ustanova te programa s područja kulture, u 2017. godini iznose ukupno 9.341.984,00 kuna.

Popis udruga koje su ostvarile pravo na sufinanciranje javnih potreba u kulturi, možete pogledati u privitku ovog teksta.

Odobreni programi u kulturi za 2017.

 

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Potpisani ugovori o sufinanciranju javnih potreba u kulturi