• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Gradonačelnik Mirko Duspara održao sastanak s ministricom Gabrijelom Žalac na temu OŠ „Milan Amruš“

Tijekom jučerašnjeg dana u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije održao se sastanak na temu OŠ „Milan Amruš“,  a na njemu su sudjelovali gradonačelnik Mirko Duspara, župan Danijel Marušić te ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i njezin pomoćnik Dragan Jelić. Gradonačelnik Mirko Duspara iskoristio je priliku ovog sastanka te je još jednom upozorio na neadekvatne uvjete u kojima već godinama nastavu pohađaju polaznici ove gradske škole te je zatražio što hitnije rješenje navedenog problema.

Kako bi se što prije pokrenula realizacija projekta izgradnje škole za djecu s teškoćama u razvoju u Slavonskom Brodu, ministrica je dala obećanje da će nastojati preko Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva zdravlja, darovnice Kraljevine Norveške i drugih institucija poduzeti sve potrebne mjere da se polaznicima OŠ „Milan Amruš“ omoguće što bolji uvjeti za obrazovanje i rehabilitaciju.

Podsjetimo, još 2013. godine Grad je prema Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije prijavio izradu projektne dokumentacije za izgradnju nove školske zgrade OŠ „Milan Amruš“, što je nadležno ministarstvo tada odbilo. Bez obzira na to, Grad je samostalno financirao izradu projektne dokumentacije, osigurao zemljište za izgradnju ovog objekta, ishodio građevinsku dozvolu, a cjelokupni projekt kandidirao prema Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova EU i Ministarstvu znanosti i obrazovanja za financiranje darovnicom Kraljevine Norveške.

Osim toga, gradonačelnik Mirko Duspara u više je navrata iskoristio susrete s predstavnicama državnih institucija pa je tako projektna dokumentacija za izgradnju novog školskog objekta uručena premijeru Andreju Plenkoviću, ministru znanosti i obrazovanja Pavi Barišiću, pomoćniku ministra znanosti i obrazovanja Stipi Mamiću te pomoćniku ministra znanosti i obrazovanja Momiru Karinu.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Gradonačelnik Mirko Duspara održao sastanak s ministricom Gabrijelom Žalac na temu OŠ „Milan Amruš“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.