• Bazeni1
  • Bazeni2
  • Halajko
  • Halajko2
  • Hebrang
  • Svaciceva
  • Podvoznjak
  • Tintilinic
  • Tržnica1

Održana projekcija epizode „Zapadna Slavonija“ dokumentarnog serijala „Pobjednici“

IMG 7138

U organizaciji Grada Slavonskog Broda sinoć je u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ održana projekcija dokumentarnog serijala "Pobjednici", epizoda "Zapadna Slavonija". Ovaj dokumentarni serijal, redatelja Nenada Šestića, obrađuje sve vojne operacije u Domovinskom ratu kroz iskaze hrvatskih branitelja, njihovih zapovjednika te animaciju bitaka i događanja, putem video zapisa na najsuvremeniji način. U sklopu epizode „Zapadna Slavonija“ obrađene su velike bitke koje su se odvijale na tom dijelu Hrvatske te su prikazana razna svjedočanstva hrvatskih branitelja koji su na ovom prostoru izborili priznanje Republike Hrvatske. Prije samog prikazivanja filma, svima prisutnima obratio se redatelj Nenad Šestić, a ispred Gradske uprave Grada Slavonskog Broda sve nazočne pozdravio je gradonačelnik Mirko Duspara.

U sklopu ovog serijala, u našem gradu bit će prikazane još dvije epizode. Tako će u petak, 3. ožujka 2017. godine s početkom u 19.00 sati biti prikazan film „Vukovar i Srijem“, a u petak, 10. ožujka 2017. godine s početkom u 19.00 sati film „Maslenica i Medački džep“. Ulaz za sve gledatelje je besplatan, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane sugrađane da u navedenim terminima dođu u KKD „Ivana Brlić-Mažuranić“ i pogledaju projekcije ovih filmova koji zasigurno čine svojevrsnu rekapitulaciju Domovinskog rata.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Održana projekcija epizode „Zapadna Slavonija“ dokumentarnog serijala „Pobjednici“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.