Održano svečano otvorenje dislociranih jedinica produženog boravka „Kuće sretnih ciglica“

IMG 7027Centar za pružanje usluga u zajednici „Kuća sretnih ciglica“, koji trenutno skrbi o 50 korisnika, svoj program od nedavno provodi i u novom gradskom prostoru. Naime, kako bi se korisnicima i štićenicima „Kuće sretnih ciglica“ omogućili još bolji uvjeti, Grad Slavonski Brod je dodijelio Centru na korištenje dva gradska stana bez naknade na razdoblje od deset godina. Tako se uz prostor u Ulici Stanka Vraza, program od sada provodi i u stanovima površine od 83 m2 i 66 m2 u Naselju Andrije Hebranga, koji su danas i službeno otvoreni.  

U sklopu programa otvorenja dislociranih jedinica produženog boravka „Kuće sretnih ciglica“, u prostoru Udruge osoba s invaliditetom „Loco Moto“, održan je prigodni program, nakon čega je uslijedio obilazak i blagoslov stanova, a tom je prilikom gradonačelnik Mirko Duspara prerezao vrpcu i proglasio ih otvorenim. Korisnicima Centra za pružanje usluga u zajednici „Kuća sretnih ciglica“ u stanovima se pružaju dvije usluge, a to su organizirano stanovanje i poludnevni boravak, kroz koje će se djeci, kojima je pomoć najpotrebnija, zasigurno omogućiti bolji uvjeti življenja.

Uz gradonačelnika Mirka Dusparu, današnjem otvorenju dislociranih jedinica produženog boravka „Kuće sretnih ciglica“ prisustvovali su predstavnici i korisnici Centra za pružanje usluga u zajednici „Kuća sretnih ciglica“, predstavnici Brodsko-posavske županije, obrazovnih institucija i drugi okupljeni gosti.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Održano svečano otvorenje dislociranih jedinica produženog boravka „Kuće sretnih ciglica“