Javni uvid i javna rasprava u Stratešku kartu buke i scenarije Akcijskog plana upravljanja bukom autocesta

Temeljem odredbi Zakona o zaštiti od buke (Narodne novine br. 30/09, 55/13 i 153/13), strateška karta buke i scenariji akcijskog plana upravljanja bukom autocesta pod nadležnošću Hrvatskih autocesta d.o.o.stavlja se na javni uvid i javnu raspravu. 

Javni uvid i javna rasprava održat će se u trajanju od 30 dana, od 02. svibnja 2016.g. do 02. lipnja 2016. godine. Javnu raspravu koordinira i provode Hrvatske autoceste d.o.o.Tijekom trajanja javnog uvida i javne rasprave javnosti će radnim danom od 08:30 do 15:00 sati, biti omogućen javni uvid u stratešku kartu buke i scenarije akcijskog plana upravljanja bukom autocesta pod nadležnošću Hrvatskih autocesta d.o.o. na slijedećim lokacijama:


1. Grad Zagreb, Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Sektor za zaštitu okoliša i održivo gospodarenje otpadom, Park Stara Trešnjevka 2, Zagreb.
2. Grad Split, Obala kneza Branimira 17, Split.
3. Grad Kutina, Trg kralja Tomislava 12, Kutina.
4. Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1, Slavonski Brod.

Cjeloviti rezultati strateške karte buke i scenarije upravljanja bukom autocesta kojima upravljaju Hrvatske autoceste d.o.o. mogu se pogledati na mrežnom pregledniku rezultata strateške karte buke i akcijskoga plana upravljanja bukom (http://bitly.com/hac_skb).Javno izlaganje o strateškoj karti buke i scenarijima upravljanja bukom autocesta kojima upravljaju Hrvatske autoceste d.o.o. održati će se prema slijedećem rasporedu:

1. Grad Zagreb, Gradski ured za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj, Sektor za zaštitu okoliša i održivo gospodarenje otpadom, Park Stara Trešnjevka 2, Zagreb, četvrtak 5.svibanj 2016.g s početkom u 12:00 sati.
2. Grad Split, Služba za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Odsjek za pripremu prostorno planske dokumentacije i zaštitu okoliša, Obala kneza Branimira 17, Split, četvrtak 12.svibanj 2016. g. s početkom u 12:00 sati
3. Grad Kutina, Trg kralja Tomislava 12, Kutina, utorak 10.svibanj 2016.g. s početkom u 10:00 sati
4. Grad Slavonski Brod, Vukovarska 1, Slavonski Brod, utorak 10.svibanj 2016.g. s početkom u 13:00 sati

Na javnom izlaganju bit će predstavnici Hrvatskih autocesta d.o.o,. kao i predstavnici ovlaštenika (DARH 2 d.o.o.) koji je izradio stratešku kartu buke i akcijski plan upravljanja bukom autocesta kojima upravljaju Hrvatske autoceste d.o.o., koji će prisutnima odgovarati na postavljena pitanja.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na stratešku kartu buke i scenarije upravljanja bukom autocesta kojima upravljaju Hrvatske autoceste d.o.o. mogu se do 02. lipnja 2016.g. upisati u knjigu primjedbi, izloženu uz predmetnu dokumentaciju, odnosno dostaviti u pisanom obliku na adresu: Hrvatske autoceste d.o.o. za upravljanje, građenje i održavanje autocesta, Širolina 4, Zagreb, Hrvatska; ili na adresu E-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , s napomenom „Strateška karta buke i akcijski plan“.
Mišljenja, primjedbe i prijedlozi koji ne budu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani neće se uzeti u obzir u u pripremi izvješća.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Javni uvid i javna rasprava u Stratešku kartu buke i scenarije Akcijskog plana upravljanja bukom autocesta

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.