Otvoren 7. sajam cvijeća „Florafest“

7.sajam cvijeća "Florafest"Otvorenjem 7. sajma cvijeća „Florafest“ brodska Tvrđava ponovno je postala prava cvjetna oaza. Tijekom dva sajamska dana, 3. i 4. svibnja, posjetitelji imaju priliku uživati u zabavnom i izložbenom dijelu ove gradske manifestacije.I ove je godine u sklopu programa „Florafesta“, koji je okupio oko 90 izlagača, organizirana izložba rezanog cvijeća na slobodnu temu, a djelatnici komunalnih poduzeća iz sedam gradova ponovno su uredili cvjetne gredice u brodskoj Tvrđavi.

U sklopu programa otvorenja 7. Florafesta nastupili su Gradska limena glazba „Željezničar“, Plesni studio „Cascavella“, Studio za moderni i klasični ples“Brodski leptirići“, Športski plesni klub „Top dance“, Ukrajinsko kulturno prosvjetno društvo „Ukrajina“ te Dječji zbor „Nota“, a sajam je službeno otvorio gradonačelnik Mirko Duspara.Jedan od izlagača na ovogodišnjem Florafestu je i Udruga „Slap“. Grad Slavonski Brod i ove godine donacijom pomogao ovoj udruzi roditelja djece liječenih i izliječenu od malignih bolesti u nabavi cvijeća potrebnog za prodaju na sajmu.

Zabavni dio programa nastavlja se sutra od 17,00 sati kada će članovi Dječjeg kazališta „Ivana Brlić-Mažuranić“ izvesti predstavu „Začarani violinist“. Izložbeni dio prostora sajma otvoren je oba sajamska dana od 10,00 do 19,00 sati. Tijekom dva sajamska dana posjetitelji će moći uživati i u besplatnoj vožnji fijakerom u vremenu od 10,00 do 18,00 sati.

Ovim putem obavještavamo sve građane i poslovne partnere da je Grad Slavonski Brod otvorio novi žiro račun u Privrednoj banci Zagreb d.d.

Novi broj žiro računa glasi:
HR 91 23400091839600002

Sva plaćanja ( komunalna naknada, komunalni doprinos, porez na kuće za odmor, porez na potrošnju, otkup stana i drugo ) u korist proračuna Grada Slavonskog Broda od 08. rujna 2017.godine potrebno je ubuduće vršiti uz postojeći poziv na broj na navedeni broj računa.

Napomena : Evidentirajte promjenu u Vašim poslovnim bazama podataka!
Evidentirajte promjenu ako koristite Internet bankarstvo!

U slučaju eventualnih nemogućnosti plaćanja svojih obveza prema Gradu Slavonskom Brodu na osnovu postojećih naloga za plaćanje, molimo Vas da se obratite u Gradsku upravu na telefone 035 217 021, 035 217 022 , 035 217- 076 ili 035 217 069.

Ostale vijesti

PLAĆANJE GRADSKIH RAČUNA BEZ NAKNADE
U poslovnicama Gradske blagajne mogu se platiti i svi ostali računi uz naknadu od 2,00 kune po uplatnici

Radno vrijeme Gradskih blagajni:
-
Trg Ivane Brlić-Mažuranić 7a (Korzo) Ponedjeljak - Petak  07:30-18:30, Subota  08:00-12:00
- Horvatova (Tržnica) Ponedjeljak - Subota  07:00-13:00

Nalazite se ovdje: Naslovnica OBAVIJESTI Vijesti Otvoren 7. sajam cvijeća „Florafest“

Podaci o predmetu u digitalnoj pisarnici

Status vašeg predmeta možete provjeriti unosom korisničkog pina (koji ste dobili u pisarnici Gradske uprave) na sljedeći način:

E-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Upute:
U polje Subject/Predmet unesite korisnički pin. Područje za sadržaj ostavite prazno.